Sprogimas

Gal tapote eismo įvykių Mažeikiuose liudininkais?

 

     Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariate vykdomas  tyrimas dėl gruodžio 23 d. Mažeikiuose, Sodų g., ties namu Nr. 9, automobilių stovėjimo aikštelėje, apgadinto „VW Passat“. Eismo įvykio kaltininkas, kliudęs automobilį ir apgadinęs galinį sparną, bamperį ir  žibintą, iš eismo įvykio vietos pasišalino.

     Gruodžio 24 d. taip pat apgadintas Mažeikiuose, Žemaitijos g., daugiabučio namo kiemo aikštelėje, stovėjęs automobilis „Volvo S80“. Eismo įvykio kaltininkas, kliudęs automobilį ir apgadinęs galinį bamperį ir žibintą, iš eismo įvykio vietos pasišalino. Pasišalinęs automobilis galimai buvo raudonos spalvos.

     Gyventojų, mačiusių minėtus eismo įvykius ir galinčių suteikti bet kokios informacijos apie pasišalinusius automobilius ar jų vairuotojus, prašoma pranešti Telšių apskr. VPK Mažeikių r. PK Veiklos skyriaus vyresniajai tyrėjai Jurgai Daukintaitei-Sluckuvienei, tel. (8 444) 60343, el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba atvykti į Policijos komisariatą, Gamyklos g. 36, Mažeikiuose, 235 kab.

     Dėkojame už bendradarbiavimą!

Telšių AVPK

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode