Sprogimas

Prisimink, kai išauš rytojus

Erika Amber

 

Niekas nesakė, kad mylėti lengva. Niekas neminėjo, kad gyvenimas gailestingas, o Dievas neapleidžia savo vaikų. Meilė – tai amžina kančia. Gyvenimas žiaurus kaip laukinis žvėris, o Dievas pamiršta savo kūrinius.

Ivana tiki, kad gyvenime nieko nevyksta šiaip sau. Visada yra priežastis. Ivana realistė, nesitikinti iš likimo daugiau, nei yra to verta, bet likimas iškrečia jai pokštą – ji praranda atmintį.

Netikėtas susitikimas su garsiuoju Niujorko verslininku apverčia jaunos merginos gyvenimą aukštyn kojomis. Baimę ir abejones pakeičia nenumaldomas troškimas mylėti ir būti mylimai. Ivana jaučiasi lyg gimusi iš naujo. Bet... viskas turi savo kainą. Atmintis grįžta. Skausminga merginos praeitis skinasi kelią į paviršių ir kėsinasi sunaikinti įsiplieskusius jausmus.

Už klaidas reikia mokėti, bet ar tai, ko iš Ivanos pareikalauja likimas, nėra per daug? Ar dviejų žmonių troškimo būti kartu pakaks, kad atlaikytų jų laukiančius išbandymus? O gal didžioji meilė tebuvo saldi iliuzija, iš kurios Ivanai teks pabusti?

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode