Parama dėkojame




Sprogimas

„Delfinas“ šventė 30 metų jubiliejų

Ketvirtadienį Mažeikių lopšelis-darželis „Delfinas“ paminėjo 30 metų jubiliejų. Šventės svečiams pristatyta vaikų ir pedagogių sukurta meninė programa „Angelo pasaka“, kurios metu darželinukai šoko, dainavo, auklėtojos sekė pasaką.

 

 

Džiaugėsi kolektyvu

Kolektyvą pasveikino Mažeikių rajono savivaldybės meras Antanas Tenys, mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, Savivaldybės tarybos narė Judyta Tekingunduz, Švietimo skyriaus vedėjas Apolinaras Stonkus ir vyr. specialistė Nijolė Zakalskienė, buvę kolegos ir tėveliai.

„30 metų diena po dienos stengiamės, kad mūsų vaikų dienelės būtų prasmingos ir gražios, kad jie galėtų džiaugtis kiekviena diena, kasdien išsineštų kažką naujo, patenkintų savo poreikius ir tėveliai, palikę juos mums, jaustųsi ramūs, nes čia juos prižiūri gausus būrys gerų ir darbščių moterų, – kalbėjo lopšelio-darželio „Delfinas“ direktorė Laima Žiubikienė. Jau daugelį metų įstaigoje dirbančios 26 pedagogės, trys pagalbos mokiniui specialistės, 12 auklėtojų padėjėjų ir visos kitos dalina jūsų vaikams šilumą ir meilę. Per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių: įstaiga pagražėjo, pasidarė jaukesnė, bet tai nepakeitė žmonių požiūrio į darbą, atsakomybę ir meilę vaikui.“

Įteikė dovanas

„30 metų – tai nemažas laikotarpis ir tikrai džiugi šventė. Tai, kaip jūs mylite vaikus, juos ugdote, šiandien pamatėme jūsų sukurtoje programoje. Mano širdis džiūgauja matydama laimingus, besišypsančius vaikus ir patenkintus jų tėvelius. Noriu palinkėti, kad šiame lopšelyje-darželyje „Delfinas“ niekada neatsitiktų nelaimių, kuo mažiau arba išvis nebūtų ašarų ir kuo daugiau skambėtų šokių, muzikos ir dainų, ir, žinoma, kad tiek vaikučių, tiek auklėtojų ir kitų darbuotojų veiduose netrūktų šypsenos“, – visą „Delfino“ bendruomenę sveikino A. Tenys. Šio gražaus jubiliejaus proga meras darželiui įteikė 1200 eurų dovaną ir padėkos raštais apdovanojo L. Žiubikienę, buhalterę Viliją Bakanienę ir priešmokyklinio ugdymo pedagogę Zenoną Kurlinkutę.

Gražių žodžių direktorei ir kolektyvui negailėjo ir kiti svečiai. „30 metų – tokia jaunatviška graži šventė, viskas jums atleidžiama, viską jūs darote greitai, neapgalvotai, bet kokybiškai. Švietimo skyrius dėl ugdymo kokybės neturi jums jokių pretenzijų, esate šaunuoliai, laikykitės taip ir toliau, nes 30 metų – ne riba, tad tegu pildosi visos jūsų svajonės“, – linkėjo A. Stonkus.

Nors LR Seimo narys Kęstutis Bartkevičius šventėje dalyvauti negalėjo, jo sveikinimo žodį ir dovanas: Vinco Kudirkos „Tautiška giesmę“ ir LR Seimo atminimo medalį, perdavė padėjėjai Virginija Steponavičienė ir Česlovas Čyžas: „Nuoširdžiai sveikinu jus lopšelio-darželio 30-ojo jubiliejaus proga. Didžiuojuosi jūsų kolektyvu, čia susitelkusiomis asmenybėmis, apdovanotomis ypatingu pašaukimu – globoti, mylėti, mokytis, rūpintis, kurti. Esate bendruomenė, kuriai drąsiai galime patikėti savo vaikų ateitį! Džiaugiuosi, kad „Delfine“ visada vaikų laukia atradimų ir įspūdžių kupina kelionė per spalvingą vaikystės ir pažinimo šalį. Čia išties jauku, saugu ir gera. Dėkoju už jūsų entuziazmą puoselėjant pažinimo troškimą ir atradimo džiaugsmą, kūrybingumą. Linkiu neišsenkančios kūrybos ir kantrybės, pasitikėjimo ir supratimo, prasmingų darbų ir puikių rezultatų. Lai niekada jums nepristinga sveikatos, stiprybės, išminties, šilumos, asmeninės laimės!“

Renginio metu taip pat parodytas filmas apie darželio istoriją ir veiklas.

Vaida GALDIKĖ

Autorės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode