Sprogimas

Degė gyvenamasis namas

Penktadienio naktį Mažeikių r., Sodininkų g. 16A, užsiliepsnojo gyvenamasis namas. Ugniagesiamsatvykus į įvykio vietą, matėsi iš namo palėpės rūkstantys dūmai. Gaisro metu apdegė apie 15 kvadratinių metrų medinių konstrukcijų. Namas mūrinis, dviejų aukštų, su mansarda, stogas vienšlaitis, dengtas stogo danga ,,Ranila“.

 

Užpultas ir sumuštas vyriškis

Šeštadienį, apie 16.30 val., Mažeikių r., Petraičių kaime, prie 30 metų vyro priėjo nepažįstamas vyriškis, kuris garsiai šaukė, keikė vyrą bei galva trenkė jam į veidą. VšĮ Mažeikių ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos ir konsultacijų skyriuje nukentėjusiajam diagnozuota paakio muštinė žaizda ir  danties lūžimas. Vyriškis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Smurtavo prieš moteris

Ketvirtadienį, apie pietus, Mažeikių r., Naikių k., konflikto metu 48-erių metų vyras, kuriam nustatytas 2,80 promilės girtumas, smaugė ir trenkė į galvą savo taip pat neblaiviai 33-ejų metų sugyventinei, kuriai nustatytas 2,73 promilės girtumas. Įtariamasis sulaikytas.

Penktadienį, apie 21.30 val., Mažeikių r., Krakių k., namuose, kilus žodiniam konfliktui, 35-erių metų vyras mažamečių vaikų akivaizdoje, paėmęs kirvį į rankas, grasino užmušti, papjauti, nužudyti ar kitaip sutrikdyti sveikatą savo sugyventinei.

Tą pačią dieną, apie 22.00 val., Mažeikiuose, Ventos g., namuose, 32-ejų metų vyras parvertė 34-erių metų žmoną ant grindų, spyrė į šoną, galvą, tampė už plaukų.

Šeštadienį, apie 22.24 val., Mažeikių r., Tirkšlių mstl., namuose, neblaivus 30 metų vyras užlaužė žmonai ranką. Įtariamasis sulaikytas.

Tą pačią dieną, apie 12.40 val., Mažeikiuose, Taikos g., namuose, neblaivus 44-erių metų vyras, jam nustatytas 2,75 promilės girtumas, trenkė dar girtesnei 50 metų žmonai į veidą bei tampė ją už plaukų.

Sekmadienį, apie 00.52 val., Mažeikiuose, Taikos g., namuose, neblaivus 27-erių metų vyras, kuriam nustatytas 1,93 promilės girtumas, parvertė ant žemės savo 62-ejų metų mamą ir keletą kartų spyrė į šoną. Motina buvo taip pat neblaivi, jai nustatytas 2,32 promilės girtumas.

Pavogė telefoną

Šeštadienį, tarp 2.00 val. ir 8.00 val., Mažeikiuose, Taikos g., bute, vykusių išgertuvių metu iš matymo pažįstami asmenys pavogė vyro mobiliojo ryšio telefoną, kurio vertė – 299 eurai.

Pagal PK informaciją parengė Vaida GALDIKĖ

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode