Sprogimas

Pagerbė seniūnijoje gyvenančius senjorus

 

   Ketvirtadienį Žemalės kultūros namuose vyko 16-oji Šerkšnėnų seniūnijos senjorų šventė „Iš širdies į širdį“, kurioje pagerbti jubiliejus švenčiantys senjorai. Sveikinimo žodžius susirinkusiesiems tarė svečiai. Koncertavo meno saviveiklos kolektyvai.

Linkėjo gražios šventės

     Šerkšnėnų seniūnijos seniūnė Alina Čekienė, sveikindama pagyvenusius seniūnijos gyventojus, džiaugėsi gausiai susirinkusiais senjorais, linkėjo visiems būti viena didele šeima ir viską daryti nuoširdžiai, dėkojo renginio organizatoriams, linkėjo gražios šventės ir stiprios sveikatos.

     Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Irena Macijauskienė senjorus pavadino rašytojais, rašančiais savo gyvenimo knygą: „Įvadas buvo jūsų jaunystė, meilės istorijos, toliau buvo laikas, kai jūs išleidote į gyvenimą savo vaikus ir laukiate jų sugrįžtančių, nesvarbu, iš kokių šalių. Jei istorija įdomi, skaitome kelis kartus, bet gyvenimo knygos pakartoti neįmanoma. Galima pasimokyti iš klaidų, patarti vaikams, anūkams. Gyvenimo pamokos labai vertingos. Susirinkę į savo šventę, jūs galite skaityti bendrą knygą, pasidalinti prisiminimais, pasidžiaugti anūkais. Jūs turite daug širdies šilumos, meilės, kuri eina iš širdies į širdį.“ Vicemerė linkėjo geros nuotaikos, gražaus pabuvimo kartu ir įteikė dovaną.

     Seimo nario Valiaus Ąžuolo padėjėja-sekretorė Reda Šiaulienė taip pat negailėjo gražių sveikinimo žodžių bei linkėkimų ir perdavė Seimo nario dovaną. Susirinkusiuosius taip pat sveikino Mažeikių rajono socialinių paslaugų tarnybos, Plinkšių globos namų, Šerkšnėnų mokyklos-daugiafunkcinio centro, bendruomenių atstovai.

Sveikino jubiliatus

     Pasak seniūnės, šiemet seniūnijoje daug senjorų, švenčiančių jubiliejus, taip pat peržengusių 90-metį. Tokių seniūnijoje priskaičiuota 25. Atminimo dovanomis ir muzikiniais kūriniais apdovanoti 80, 85 ir 90 metų jubiliejus pažymintys senjorai.

     Sukaktuvininkams ir visiems susirinkusiesiems koncertavo Šerkšnėnų kultūros centro vokalinis trio „LIS“, Žemalės kultūros namų kapela „Šerkšnė“ ir Laižuvos kultūros centro senjorų ansamblis „Laižuvos širdis“. Po koncerto šokti kvietė muzikantas Gediminas Jokubauskas.

Gajutė ABELKIENĖ

Autorės nuotrauka

     

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode