Parama dėkojame




Šerkšnėniškiai siekė Lietuvos rekordo

 Šeštadienį Šerkšnėnų stadione vyko dviguba šventė – UAB „Stronga“ veiklos 15 metų jubiliejus ir seniūnijos šventė „Vasaros spalvų paletė“, netrūko sveikinimų ir apdovanojimų. organizuotos sporto varžybos ir siekta Lietuvos rekordo. Susirinkusiuosius linksmino populiarūs atlikėjai. Sutemus visi gėrėjosi ugnies šou.

Sveikino vadovą

Šventę pradėjo baikerių klubo „Ašvėnē“ narių paradas, po to Šerkšnėnų seniūnijos seniūnė Alina Čekienė dėkojo bendrovės „Stronga“ vadovui Sauliui Šakauskui už bendradarbiavimą ir sveikino jubiliejaus proga. S. Šakauską taip pat sveikino Mažeikių rajono savivaldybės vicemerė Irena Macijauskienė, draudimo bendrovės, baikerių klubo „Ašvėnē“ atstovai ir kiti svečiai, linkėjo gyvuoti dar daugelį metų ir stiprėti.

 

Surengė varžybas

Po sveikinimų renginio vedėjas pakvietė visus dalyvauti sporto varžybose, kurias padėjo organizuoti stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas.

Pirmoji rungtis buvo padangos vertimas. Jos nugalėtoju tapo Jonas Konsmonas, kuris versdamas padangą greičiausiai įveikė duotą atstumą. Svarstį abiem rankomis ilgiausiai išlaikė Algis Jarutis. Šioje rungtyje savo jėgas išbandė ir moterys, tarp kurių stipriausia buvo Sigita Gabalė. Taikliausiai numesti padangą bandė įvairaus amžiaus sporto mėgėjai, tačiau geriausiai tai padaryti sekėsi Rolandui Samoškai. „Timpuko“ rungtyje stipriausias buvo Vytautas Šoris, įveikęs visus varžovus. Rankų lenkime nugalėjo Valdas Bučius. Virvės traukime susirungė baikeriai ir „baltųjų“ komanda, tačiau komandinėje ėjimo su juosta rungtyje greitesni buvo „baltieji“.

Įteikė nominacijas

 Šventės metu įteikta 15 nominacijų gražiausiai tvarkomų sodybų šeimininkams. Nominacija „Už nuoširdų triūsą, kuriant aplinkos grožį ir džiuginant praeivius“ įteikta septynių sodybų šeimininkams. Taip pat apdovanoti nominacijų „Už sukurtą grožį ir architektūrą savo rankomis, išlaikant harmoniją su gamta“, „Už savitą stiliaus kūrimą ir idėjų įgyvendinimą ateityje“, „Už nepriekaištingą tvarką vyrų ūkyje“, „Už skleidžiamą ilgametę meilę gėlėms“ ir kitų laureatai. „Sodybų sodyba 2016“ paskelbta Aronos Ir Jono Giačų sodyba.

Traukė traktorių                     

     Daugiausia dėmesio sulaukė Lietuvos rekordo siekimas – į traktoriaus priekabą sulaipinti 105 žmonės, sulaukę 18 m., ir nuvažiuotas tam tikras atstumas. Paskui traktorių su visais šventės dalyviais priekaboje sėkmingai traukė Ž. Savickas.

]

 

 

 

 

 

 

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode