Sprogimas

Daugiavaikei motinai įteiktas valstybinis apdovanojimas

Birželio 2 d. Mažeikių rajono Sedos seniūnijoje daugiavaikei motinai Reginai Čiuldienei įteiktas valstybinis apdovanojimas „Už nuopelnus Lietuvai“.

LR Prezidentės Dalios Grybauskaitės dekretu skirtą ordiną įteikti R. Čiuldienei atvyko LR Prezidento kanceliarijos kancleris Giedrius Krasauskas ir Personalo skyriaus vedėja Gražina Urbonienė. Garbingą apdovanojimą gavusią R. Čiuldienę taip pat sveikino Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Eimantas Salatka, Sedos seniūnijos seniūnas Algirdas Grinkevičius, Sedos bendruomenės pirmininkė Vita Domarkienė ir artimieji.

R. Čiuldienė su vyru Jurgiu užaugino 13 vaikų – 5 dukras ir 8 sūnus. Džiaugiasi turėdami 23 anūkus ir 4 proanūkius. Visi vaikai užaugo dori žmonės. Vienas sūnus šiuo metu dirba Anglijoje, o kiti vaikai gyvena ir dirba Lietuvoje. Daugiavaikė mama dirbo S. Nėries kolūkio karvių fermoje melžėja, o vyras – traktorininku. Dar ir dabar, padedant vaikams, sutuoktiniai savo reikmėms augina gyvulių ir daržovių.

Kancleris G. Krasauskas, įsegdamas garbingą medalį už tai, kad pagimdė, išaugino ir išauklėjo 13 vaikų, linkėjo sveikatos, artimųjų šilumos ir šypsenos. „Džiaugiuosi, kad kartu su mama susirinko gausus būrys pačių artimiausių žmonių. Mažeikių rajono savivaldybės mero ir Savivaldybės administracijos vardu linkime jums stiprios sveikatos ir ilgų metų“, – kalbėjo mero pavaduotoja S. Bernotienė.

Po sveikinimų susirinkusieji dalinosi įspūdžiais, prisiminimais ir dėkojo svečiams už dėmesį jų mamai, močiutei, promočiutei.

Savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode