Parama dėkojame




Sprogimas

Klaipėdos gatvėse – nauji mažieji autobusai

 

Į Klaipėdos gatves jau ateinantį pirmadienį išriedės šeši visiškai nauji mažieji autobusai. Jais keleiviai bus vežami  2A, 13, 14A, 21 ir 21A maršrutais. Paslaugą teiks konkursą laimėjusi bendrovė „Kautra“. Naujos transporto priemonės šį penktadienį prie Klaipėdos miesto rotušės pristatytos visuomenei.

Autobusai tiesiai iš gamyklos

Keleiviai bus vežami naujais “Mercedes Sprinter” ir “VW Crafter” markių autobusais, kuriuose ras erdvius ir šviesius salonus. Autobusuose įrengtos itin patogios sėdynės, kondicionierius, elektroninės švieslentės, vaizdo stebėjimo kameros.

2A, 13, 14A, 21, 21A maršrutai į bendrą viešojo transporto sistemą buvo integruoti prieš penkerius metus. Baigiantis sutarčiai su juose dirbančiais vežėjais buvo skelbiamas naujas konkursas, kurį ir laimėjo bendrovė „Kautra“. Šie vežėjai klaipėdiečiams siūlo naujas, nedideles, tačiau kartu erdvias ir patogias transporto priemones.

Svarbu paminėti tai, jog autobuse sėdynės išdėliotos taip, kad keleiviai įlipdami ir išlipdami galėtų lengvai prasilenkti ar pasidėti šalia lagaminą.

Keleiviai autobuse už kelionę, kaip įprasta, galės atsiskaityti elektroniniu bilietu ar grynaisiais pinigais.

Vietiniai vairuotojai – naujas aptarnavimas

Keleiviai autobusuose ne tik ras visus naujų autobusų privalumus, bet ir aukšto lygio aptarnavimą. Visi vairuotojai vilkės tvarkingas ir vienodas aprangas. Keleivių vežimui Klaipėdos mieste bus įdarbinta 12 vairuotojų.

„Kautros“ aptarnaujamus autobusus vairuos vietiniai vairuotojai. Juos apmokys patyręs personalas –  keleivių aptarnavimo, bendravimo patirtį perduos kolegos iš Kauno filialo, Eismo tarnybos skyriaus.

Parengta pagal Klaipėdos miesto savivaldybės informaciją

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode