Sprogimas

Klaipėdos rajone vyks akcija – kūrenkime saugiai!

 

Klaipėdos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba kartu su Gargždų priešgaisrine gelbėjimo tarnyba nuo 2017 m. rugsėjo 25 iki spalio 15 dienos vykdys akciją „Kūrenkime  saugiai“.

Akcijos tikslas – padėti apsisaugoti nuo gaisrų, kylančių dėl krosnių įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų. Lankydami gyventojus, atkreipsime dėmesį į krosnių ir dūmtraukių būklę, matomus elektros instaliacijos gedimus bei dūmų detektorių (ne)buvimą.

Akcijos metu sieksime aplankyti pensinio amžiaus gyventojus, vienišus senolius, socialiai remtinas šeimas bei jiems dovanosime Klaipėdos rajono savivaldybės lėšomis įsigytus dūmų detektorius.  Atvykę ugniagesiai gelbėtojai ir prevencijos darbuotojai paaiškins, patars ir primins kaip gyventi šiltai ir saugiai.

Ugniagesių gelbėtojų tikslas – ne bausti, bet padėti gyventojams ir esant būtinumui suteikti pagalbą, todėl labai prašome gyventojų geranoriško bendravimo su savo pareigą atliekančiais akcijos vykdytojais – Klaipėdos rajono savivaldybės ir Gargždų priešgaisrinės tarnybos ugniagesiais gelbėtojais.

Klaipėdos rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode