Parama dėkojame




Sprogimas

Prasideda 2017 m. Kėdainių rajono savivaldybės seniūnijų žaidynės „Sportas visiems“

 

Kėdainių rajono seniūnijų sportininkai vis aktyviau dalyvauja rajono sportiniame gyvenime. Rajono savivaldybei kaimo seniūnijose įsteigus sporto metodininkų etatus – fizinio aktyvumo, užimtumo, sveiko gyvenimo būdo propagavimas, skatinimas vis labiau aktyvėja.

Labai daug prie to prisideda ir seniūnai, bendruomenių vadovai, seniūnaičiai. Vyksta įvairių sporto šakų treniruotės, varžybos, daug laiko sporto aikštelėse praleidžia kaimo jaunimas, suaugusieji, senjorai. Taip pat daugėja  sporto šakų aikštelių, lauko treniruoklių ir vaikų žaidimų aikštelių.

Dabar artėja metas, kai savo sportinius sugebėjimus seniūnijų sportininkai parodys jau šį šeštadienį startuojančiose Kėdainių rajono savivaldybės seniūnijų žaidynės „Sportas visiems“. Sportininkai varžysis dešimties sporto šakų varžybose.

Šių sporto žaidynių tikslas, kad kuo daugiau rajono gyventojų organizuotai ir sistemingai sportuotų gyvenamosiose vietose.

Pagrindiniai uždaviniai – išaiškinti pajėgiausias rajono seniūnijų atskirų sporto šakų komandas, gerinti bendruomenių narių tarpusavio supratimą, toleranciją, bendravimą.

Žaidynės pagal įvairias sporto šakas, kurios yra ir šalies seniūnijų sporto žaidynių programoje, mūsų rajone vyks visą birželio mėnesį.

Kviečiame į šį renginį įsijungti kuo daugiau seniūnijų sporto komandų, atvykti į žaidynes su savo sirgaliais ir palaikymo komandomis.

Kėdainių rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode