Parama dėkojame




Sprogimas

Unikali stotelė padeda pažinti Trakus

Trakų gyventojus ir svečius neįprastoje vietoje – čiuožykloje ant Galvės ežero ledo priešais Trakų salos pilį – pasitinka naujovė. Tai du ant rogučių pritvirtinti įrenginiai „Sun eco“, kurie maitinami saulės baterija.

Prie šio įrenginio – daugiafunkcės viešos erdvės stotelės – galima pasikrauti mobilųjį telefoną, prisijungti prie interneto, radijo, bluetooth ryšio, pasiklausyti muzikos įrašo.

Stoteles puošia Trakų pilies bei Užutrakio dvaro vaizdai, o plevėsuojančiame vėliavoje-plakate reklamuojami svarbiausi rajono renginiai. Čiuožimo ar pasivaikščiojimų ant užšąlusio ledo mėgėjai susipažinę su renginiais, čia pat jungiasi prie interneto, kad sužinotų apie juos daugiau.

Žiemą stotelės „važinės“ ant rogių, o vasarą jos keliaus į įvairias miesto erdves ant ratų ir pasitiks turistus. Viešosios stotelės išskirtinumas tas, kad ji naudoja saulės energiją ir atlieka skirtingas technologines funkcijas. Vasarą prisijungus prie stotelės, bus galima, pavyzdžiui, prisipūsti dviračio ratus. Tai unikalus įrenginys, kurį sukūrė Jonavoje įsikūrusi bendrovė „Militera“.

Trakų rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode