Parama dėkojame




Sprogimas

Jono Valančiūno atstovaujamo Toronto klubo nesėkmė NBA lygos Rytų konferencijos finalo starte

Antradienį pirmosiose Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Rytų konferencijos finalo serijos iki keturių pergalių rungtynėse Toronto „Raptors“ klubas, kuriam negali padėti čiurnos traumą besigydantis Jonas Valančiūnas, svečiuose 20,5 tūkst. žiūrovų akivaizdoje, 84:115 (28:33, 16:33, 23:29, 17:20) pralaimėjo Klivlando „Cavaliers“ krepšininkams.

Tai buvo jau penkioliktosios „Raptors“ komandos rungtynės per 31-ą atkrintamųjų varžybų dieną, o pergalę didžiausiu skirtumu atkrintamosiose varžybose klubo istorijoje iškovojusi „Cavaliers“ ekipa laimėjo jau devintą šio sezono atkrintamųjų varžybų susitikimą iš eilės ir pakartojo 2009 metų pasiekimą.

27 taškais prie pergalės prisidėjo Kyrie's Irvingas, 24 – tik tris kėlinius rungtyniavęs ir pirmuosius devynis dvikovos metimus pataikęs LeBronas Jamesas, 14 – Kevinas Love'as, 9 – Richardas Jeffersonas ir Matthew Dellavedova.

Pralaimėjusiųjų gretose sėkmingiausiai žaidė DeMaras DeRozanas (18 tšk.), Bismackas Biyombo (12 tšk.), Jamesas Johnsonas (10 tšk.), Patrickas Pattersonas ir Kyle'as Lowry'is (po 8 taškus).

Antrosios serijos rungtynės ketvirtadienį vėl bus žaidžiamos Klivlande.

Beje, jei „Raptors“ krepšininkai NBA lygos Rytų konferencijos finale žaidžia pirmą kartą, tai jau šeštą kartą Rytuose finale rungtyniaujantis „Cavaliers“ klubas konferencijos čempionu tapo 2007 ir 2015 metais.

Klivlandas, gegužės 18 d. (AP–BNS).

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode