Parama dėkojame




Sedoje įkurta pirmoji „Saugios kaimynystės“ grupė

  Į Mažeikių rajone veikiančių „Saugios kaimynystės“ grupių gretas įsiliejo dar viena narė – naują grupę įkūrė Sedos miestelio Sruojos gatvės gyventojai. Gegužės 12 d., dalyvaujant Mažeikių r. savivaldybės Sedos seniūnui Algirdui Grinkevičiui, Sruojos gatvės gyventojams, Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio viršininkui Pauliui Šimkui, tyrėjui Linui Rausčiui, bendruomenės pareigūnei Violetai Grigaitienei, „Saugios kaimynystės“ pirmininkei Irenai Želvienei, įteiktos informacinės iškabos, liudijančios apie savo saugumu gyvenamojoje aplinkoje besirūpinančius gyventojus.

 

     Pasveikinus naujai susikūrusios grupės narius, pareigūnai turėjo galimybę su jais pabendrauti, įsiklausyti į problemas, atsakyti į jiems aktualius klausimus.

   Policija atkreipia gyventojų dėmesį, kad visais dominančiais klausimais, iškilusiomis problemomis, įvairiais pastebėjimais neliktų abejingi ir, turėdami bet kokios informacijos ar pastebėję ką nors įtartina gatvėje, kieme ar prie namų, sulaukę įtartinų skambučių ir pan., bet kuriuo paros metu kreiptųsi Bendrojo pagalbos centro telefono numeriu 112 arba anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 444) 60345.

     Mažeikių rajono gyventojai, norintys daugiau sužinoti apie „Saugios kaimynystės“ programą bei įkurti „Saugios kaimynystės“ grupę savo name, gatvėje ar kaime, kreipkitės į bendruomenės pareigūnes: Violetą Grigaitienę, tel. 8 616 28845, el. p.Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.t, Romą Antanavičiūtę, tel. 8 616 28858, el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..">Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Aušra BLAŽEVIČIENĖ

Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode