Sprogimas

Eismo įvykiuose nukentėjo vairuotojai

      Praėjusią savaitę rajono keliuose, susidūrus dviem automobiliams, susižeidė jų vairuotojai. Neatsargus vairuotojas apgadino geležinkelio pervažos užtvarą. Partrenktos ir mirtinai sužalotos stirnos.

Pateko į ligoninę

      Balandžio 8 d. 18.02 val. Skuodo–Jautakių g. sankryžoje vairuotoja A. B., vairuodama automobilį „Renault Laguna“ ir sukdama sankryžoje į kairę, nepastebėjo pagrindiniu keliu parvažiuojančio automobilio „Opel Vectra“, vairuojamo V. J., ir su juo susidūrė. Po smūgio „Opel Vectra“ nuvažiavo nuo kelio ir kliudė kelio ženklą „Pėsčiųjų perėja“. Sužeisti abu vairuotojai pristatyti į Mažeikių ligoninę. Apgadinti automobiliai ir kelio ženklas.

Kliudė užtvarą

      Ketvirtadienį, 17.45 val., Viekšnių–M. Daukšos g. sankryžoje vairuotojas B. A., vairuodamas automobilį „Seat Alhambra“, kliudė pakeliamą automatinį geležinkelio pervažos užtvarą ir jį apgadino. Taip pat apgadintas automobilis.

Partrenkė stirnas

      Balandžio 5 d. 7.54 val. kelio Mažeikiai–Plungė 22-ajame kilometre vairuotoja L. V., vairuodama automobilį „Škoda Octavia“, partrenkė ir mirtinai sužalojo iš dešinės kelio pusės staigą iššokusią stirną. Apgadintas automobilis.

      Mirtinai sužalota stirna ir balandžio 7 d. 20.40 val. kelyje Užventis–Tryškiai–Viekšniai. Ją partrenkė vairuotojo R. P. vairuojamas automobilis „VW Sharan“, kuris eismo įvykio metu buvo apgadintas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode