Sprogimas

Žemaitijos g. 15-ojo namo renovacija tęsis

Jau ne kartą rajono žiniasklaidoje rašyta apie įstrigusį Žemaitijos g. 15-ojo namo – didžiausio daugiabučio rajone –  modernizavimą. Problemos prasidėjo tuomet, kai generalinį rangovą – klaipėdiškių įmonę „Gora“ – ėmė persekioti finansiniai sunkumai. Šios įmonės darbuotojai pasitraukė iš statybų aikštelės, palikdami gyventojus gyventi name su kiauromis sienomis, nesutvarkytais balkonais.

Į „Būdo žemaičių“ redakciją kreipėsi namo gyventojas norėdamas sužinoti, kokie tolesni Savivaldybės planai dėl šio namo renovacijos, ar vyksta konkursai del naujojo rangovo, ar namas taip ir bus paliktas likimo valiai.

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Romaldas Paradnikas informavo, kad Klaipėdos uždaroji akcinė bendrovė „Gora“ Žemaitijos g. 15-ojo namo atnaujinimo (modernizavimo) darbus pradėjo dar 2013 m. pabaigoje, tačiau dėl netinkamo darbų vykdymo ir įmonės bankroto sutartis nutraukta 2014 m. lapkričio 9 d. Namą administruojančios įmonės UAB „Tavo pastogė“ direktorius Antanas Naujokas patikino, kad jau yra įvykęs naujas rangos darbų pirkimas. Tą patvirtino ir R. Paradnikas. „Liko neatlikta darbų už 280 tūkst. eurų. Šiuo metu baigiamos viešųjų pirkimų procedūros likusiems neatliktiems rangos darbams, rytoj, t. y. kovo 24 d., bus pasirašyta sutartis su Telšių įmone – UAB SMD. Pagal sutartį namo renovaciją planuojama užbaigti iki rugpjūčio 21 dienos“, – teigė R. Paradnikas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode