Parama dėkojame




Paskirtas trečiasis energetikos viceministras

Antradienį energetikos viceministro pareigas pradėjo eiti buvęs „Mažeikių naftos“ ir „Mažeikių elektrinės“ vadovas, buvęs Mažeikių meras Vidmantas Macevičius.

Šiuo metu V. Macevičius dirbo UAB „Eko Termo“ direktoriumi. Jis taip pat yra buvęs UAB „Kurana“ direktorius, AB „Rytų skirstomieji tinklai“ Panevėžio regiono elektros tinklo direktorius. 2000–2003 metais V. Macevičius ėjo Mažeikių rajono savivaldybės mero pareigas. 1999 m. buvo AB „Mažeikių nafta“ generalinis direktorius, iki tol jis dirbo AB „Mažeikių elektrinė“, kur daugiau nei 10 metų ėjo direktoriaus pareigas. Viceministras yra baigęs Kauno politechnikos institutą, įgijęs inžinieriaus elektriko kvalifikaciją. 

Į energetikos viceministro pareigas V. Macevičių delegavo Partija Tvarka ir teisingumas. Energetikos ministerijos duomenimis, naujajam viceministrui kuruojamos sritys bus paskirtos artimiausiu metu. 

Iš viso Energetikos ministerijoje yra trys viceministrų etatai. Viceministrų pareigas jau eina Aleksandras Spruogis ir Rokas Baliukovas. 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode