Sprogimas

Baigėsi dokumentų pateikimo laikas

Savivaldybės rinkimų komisija patvirtino savivaldybių rinkimų apylinkių komisijas kovo 1 d. vyksiantiems savivaldybių tarybų rinkimams. Komisijų pirmininkai davė rašytinius pasižadėjimus. Taip pat paaiškėjo visi kandidatai į merus.

Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, savivaldybių rinkimų komisijoms kandidatų sąrašai ir kandidatų pareiškiniai dokumentai jau turėjo būti pateikti iki sausio 15 d. 17 val.

 

 

Sausio 14-osios duomenimis, šalies rinkimų komisijos buvo gavusios 431 asmens, pretenduojančio tapti kandidatais į savivaldybių merus, pareiškinius dokumentus. Iš jų 12 asmenų yra išsikėlę patys. Daugiausia, net 16, būsimųjų kandidatų ketina varžytis dėl Kauno miesto mero posto. Sostinės savivaldybės vadovo pareigų sieks 13, Klaipėdos ir Šiaulių – po 12, Panevėžio – 11, Alytaus miesto, Prienų rajono bei Visagino – po 10 pretendentų. Dvylikoje savivaldybių užregistruota po 9 ar 8 pretendentus į mero postą, 29-iose – po 7 ar 6, devyniose – po 5 ar 4, dviejose – po 3.

Mažeikių rajono savivaldybės mero posto siekia aštuoni kandidatai. Partija Tvarka ir teisingumasį merus iškėlė Seimo narį Kęstutį Bartkevičių ,Lietuvos socialdemokratų partija– dabartinį merą Antaną Tenį, Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis– verslininkąVirgilijų Eidimtą, Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai–teisininkę Liną Rimkienę, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga– Savivaldybės Švietimo skyriaus vedėją Apolinarą Stonkų, Darbo parija – dabartinę Tarybos narę Laimutę Kačerauskienę ir Visuomeninis rinkimų komitetas „Mažeikių kraštas“– dabartinę Savivaldybės tarybos narę Daivą Šideikienę. Vienas kandidatas inžinierius-statybininkas Zigmas Pakalniškis į merus išsikėlė pats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 http://www.n5.lt/paslaugos/dokumentu-saugojimas/

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode